8è FESTIVAL a la vora del JAZZ | MATARÓ

MATARÓ   

El 10 d'abril comença la 8a edició del festival A la vora del Jazz, organitzat per l'Associació Jazz Maresme, Fabrés Produccions i l'Ajuntament de Mataró. Enguany s'oferiran tres concerts en dos espais de la ciutat amb totes les mesures Covid, el CASAL ALIANÇA i el PATI DEL CAFÈ NOU. L'edició del festival del 2020 es va haver d'interrompre precipitadament quan estava a la meitat del seu recorregut per la irrupció de la pandèmia. Un any després, però, el millor jazz tornarà a sonar a la capital del Maresme en una nova edició que s'adapta a la normativa actual dels espectacles en viu: reducció de l'aforament al 50%, amb el públic assegut a tots els concerts, amb distància de seguretat, l'ús obligatori de mascareta i higiene de mans.


10/04 ALBA CARETA GROUP

ALBA CARETA presenta “Alades”, su segundo disco como líder dos años después de irrumpir con fuerza en la escena jazzística tanto a nivel catalán como europeo con “Orígens” (Blue Asteroid Records, 2018), un álbum muy alabado por el público y por la crítica, que le concedió el Premio Enderrock 2018 a mejor álbum de jazz.

Después de cursar el máster en Trompeta Jazz en el Conservatorium van Amsterdam, la líder de Alba Careta Group vuelve a casa para continuar su proyecto enérgico, rompedor y cercano acompañada de los músicos más prometedores de la escena catalana del jazz. Alba Careta Group son: Alba Careta – trompeta y voz; Gabriel Amargant – saxo tenor; Roger Santacana – piano; Giuseppe Campisi – contrabajo; Josep Cordobés – batería.

17/04 AGUSTÍ BURRIEL: SWING QUARTET. HOMENATGE A FRANK SINATRA

Agustí Burriel és una de les veus més reconegudes i sol·licitades d’entre les formacions de swing i blues del país exhibint. Els seus dots com a “crooner” li permeten apropiar-se el repertori de Frank Sinatra amb personalitat pròpia. Envoltat d’un quartet de músics de primera ens mostrarà el seu particular tribut a “La Veu”, Frank Sinatra

18/04 DIXIECLASICS

Aquest any el festival tindrà un concert per a tota la família, on des dels més grans als més petits disfrutaran d’un concert de dixie a càrrec del grup Dixie Rue del Percebe, que ens presenta el seu nou espectacle “DIXIECLASSICS”.

Un concert on la música clàssica i el dixieland conflueixen de la millor manera, adaptant i fusionant gran obres de la música clàssica al més pur estil dixie, i les tocaran barrejades amb les melodies més característiques del gènere dixie que tenim tots al cap. Si t’agrada la música clàssica i ets un gran amant del jazz, no t’ho pots perdre!


Les entrades als concerts es poden comprar a través de la pàgina www.jazzmaresme.com, presencialment a la Direcció de Cultura (c. de Sant Josep, 9, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 18 a 20 h) i des d’una hora abans a la taquilla.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat