LA OTRA | Art en Femení - Sala Salamandra

ART EN FEMENÍ Sala Salamandra19:00h OBERTURA DE PORTES | 19:30h INICI DE CONCERT


LA OTRA



ART EN FEMENÍ
Dilluns 8 de març es commemora el Dia de la Dona, i a L’Hospitalet, l’Ajuntament i les entitats de dones han organitzat un ampli programa d’activitats que es desenvolupa sota el lema “Som essencials”. S’han programat actes al llarg de tot el mes en petit format i amb cita prèvia, per seguir les normes de seguretat davant la pandèmia, i altres que es podran seguir per diferents plataformes virtuals.
El programa del Dia de la Dona a L’H compta amb una graella d’activitats amb la participació de diferents àrees municipals coordinades per la Regidoria d’Igualtat i LGTBI i les entitats de dones de L’Hospitalet.

LA OTRA
"Vaig començar a escriure per necessitat fa uns quants anys, en ocasió d'alguna crisi de solitud. Em vaig adonar que em servia per guarir-me, i des d’aquell moment vaig anar agafant el costum de netejar les ferides amb música [...]"
Així es presentava aquesta cantautora de Madrid en el seu primer disc Pa' fuera i pa' dentro (2014).


Aquesta, destaca amb una veu dolça sobre un so que ha anat evolucionant de l'acústic més senzill cap a una barreja d'influències que van des de grans clàssics llatinoamericans fins al rap, passant per molts altres gèneres de música negra. Ja entrada en 2018 va sortir a lal lum el seu disc Creciendo. Entre tant crea la banda Las locas del co.i el col·lectiu artístic-polític Arte Muhé. A la fi de 2018 va tenir lloc una segona gira acústica llatinoamericana, aquest cop per Uruguai, Argentina i Xile. Actualment continuen els concerts (acústics, en banda i amb Arte Muhé) per tot l'estat.

La Otra ha anat transformant-se i en aquests moments ens sorprèn amb un projecte molt més madurat: amb banda (bateria, cors, baix, guitarres i teclat). A 2020 va dur a terme la seva primera gira per Colòmbia al mateix temps que preparava un nou projecte que veurà la llum aquest 2021.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat