BLACK MUSIC FESTIVAL | HOMENATGE A SANDRA ROMERO - BLACK MUSIC BIG BAND

SALT 18h.

La Mirona de Salt

ENTRADES EXHAURIDES




Concert dins del Black Music Festival
La Black Music Big Band i el Black Music Festival recordaran a la Sandra Romero el pròxim 21 de març a la Sala la Mirona, en un concert que formarà part de la programació d’enguany del festival i que retrà homenatge a una de les primeres cantants i una veu emblemàtica de la formació gironina, que va deixar-nos als 28 anys el passat divendres 23 d’octubre, víctima d’un accident de cotxe.

L’acte comptarà amb la participació la Black Music Big Band, la BMBB Junior, l'estrena del Black Music Choir i gairebé tots els músics que han format part de la big band durant aquests cinc anys, així com col·laboradors pròxims amb qui la Sandra havia compartit escenari, com Victor Branch, la Dinamo, Mireia Vilalta o Joan Rubau, i repassarà algunes de les cançons que Sandra Romero va interpretar durant el seu pas per la BMBB: “Reach Out”, “Let’s get it on”, “I feel for you”, “Feeling good” o “Why Do You Lie”, entre d’altres.

No faltarà tampoc el mític “Bridge Over Troubled Water”, una cançó que, a més, el passat 11 de desembre del 2020, com a homenatge a la Sandra, es va publicar a totes les plataformes digitals amb el segell RGB Suports. Una interpretació inèdita que ens va regalar el passat 3 de març del 2019 a l’Auditori de Girona, durant la presentació de l’espectacle “Girona Aretha Franklin Tribut” del Black Music Festival.

Sandra Romero va ser, juntament amb Anna Fonalleras i Anna Cruz, una de les tres primeres veus de la Black Music Big Band, el projecte del Black Music Festival i Casa de la Música del Gironès especialitzat en música negra. Va prendre part en els enregistraments dels dos discos de la formació: Black Music Big Band (RGB Suports, 2017) i Girona Aretha Franklin Tribute (RGB Suports, 2020); on podem escoltar-la al clàssic de Nina Simone "Feeling Good", a "Why Do You Lie", i ara, també, al “Bridge Over Troubled Water”, d’Aretha Franklin.

La família Black Music la recordarà sempre per la seva energia blanca i positiva, per una veu poderosa i elegant, capaç d’emocionar a qualsevol, i una passió genuïna per la música.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat