LA TRIBUT FM | CLAP

SALA CLAP, MATARÓ (Carrer Serra i Moret, 6, 08302 Mataró) 19.00h



LA TRIBUT FM

El grup de versions estrena nou espectacle adaptat a la situació actual. Un espectacle escénico-musical on repassa els hits de casa nostra amb molt, molt d'humor!

Arriba el temps de ballar, de cantar, de saltar, però sobretot, de riure! Aquest 2021, La Tribut FM porta un nou espectacle adaptat a teatres, sales, auditoris i, com no, al carrer i a les places! Un show ple de música, però també d'una gran dosi d'humor.

Un espectacle dirigit per l'actor, director i clown Roger Julià (Rhum & Cia, Eric Vinaixa, Maruja Limón o Muyayo Rif, entre d'altres) on es podrà escoltar el bo i millor de casa nostra. Des de la música popular, la rumba catalana, la Nova Cançó, el rock català o els hits més actuals, tot enllaçat amb l'humor i la gràcia dels components del grup. Un nou format que no deixarà a ningú indiferent! Perquè de qualsevol situació, també en podem treure una festa major!

PREU: 8€ Anticipada / 10€ taquilla

ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat