IGUAL NOS VAMOS A MORIR | Festes Primavera

Festes Primavera 2024 GRATIS L'Hospitalet Parc de la Remunta 20:30h


IGUAL NOS VAMOS A MORIR
Lloc: Parc de la Remunta - L'Hospitalet
Hora: 20:30h
Accés: Lliure

IGUAL NOS VAMOS A MORIR
Plantejant el seu nom com una filosofia artística i de vida, ”Igual ens morirem" es constitueix com un power trio d'esperit inquiet influenciat pel Indie Rock, el Post Punk i la New Wave, amb ritmes pegadizos, guitarres frenètiques i harmonies fosques.
La banda es va formar a principis de 2023 a Barcelona i està composta pel guitarrista Martín Menta, el bateria Vladimir Yacoy i Fulvio Tulli com a baixista i cantant.
Amb aquest projecte els seus integrants inauguren un nou camí musical que els allunya dels seus actes anteriors i els porta a gravar un EP amb Alberto Pérez en el destacat Sol de Sants Studios. Així es presenten en l'escena local amb una proposta fresca i interessant.
El grup aconsegueix transmetre, mitjançant la seva música, el sentit de desamor, de fracàs i la por al bucle alienador d'una vida a la ciutat.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat