TRAYAX + KILIAN NOISE & FRIENDS OF DARK | Sala Rasa 64

Sala Rasa 64 21:15h obertura de portes 20:45h


TRAYAX + KILIAN NOISE & FRIENDS OF DARK
HORARI: divendres 19 d'abril de 2024 a les 21:15h (obertura de portes a les 20:45h)
PREU: 10€ anticipades | 12€ taquilla
LLOC: Sala Rasa 64 (c/ Rasa, 64, Terrassa)

TRAYAX
Trayax és una banda originària de Terrassa que fusiona elements del nou metall britànic i del power metall amb altres estils per crear un so únic i distintiu.
La banda es forma el 2016 i llancen el seu primer EP "Sons of the lightning Storm" i el 2018 el seu primer album debut, 'The King of the Night'. Des d'aleshores han tocat a diversos indrets de Catalunya i Espanya, consolidant-se com un grup en l'escena del heavy metal espanyol. El 2023, llancen el seu tercer àlbum, 'On the Edge of Madness', que mostra la seva habilitat per fusionar diferents estils i crear un so original i impactant.
La seva música està influenciada per bandes com Helloween, Gamma Ray i Iron Maiden.
Jaume Escalé a la veu, Adrian Ortiz a la guitarra rítmica i líder, Roger Santolaya a la guitarra líder, Daniel Artesero a la guitarra líder, Eric Bravo al baix i Erik Aguilar a la bateria.

KILIAN NOISE & FRIENDS OF DARK
Kilian Noise va néixer a la ciutat de Barcelona el 1996. Als catorze anys comença a tocar la bateria en diferents bandes de metal però aviat s'adona que compondre les seves pròpies cançons era realment el que l'apassionava, i no només això, si no que sempre buscava noves formes d'expressar la música a l'escenari.
Més endavant es va traslladar a Londres i va començar la seva nova banda: «Kilian Noise & Friends of Dark». Després de tres anys actuant en diferents pubs i festivals de Regne Unit, Kilian va decidir tornar a la seva ciutat natal a gravar el seu primer àlbum.
El primer àlbum "Fall in love with the Devil" (Crida així per una de les cançons incloses en aquest), la banda va començar un mecenatge durant la pandèmia de 2020 i va tenir èxit fent així possible la producció del seu primer àlbum físic. Amb aquest àlbum va començar la gira de dos llargs anys que va finalitzar a l'Horror Live Show on van presentar el seu nou senzill "Friend of Dark" i amb aquest, el nou començament i la nova cara de la banda.
Les seves influències venen del NWOBHM, el folk, gospel, metall, country i el bluegrass.
Veu - Kilian Noise (@kilianoise) / Guitar - Ramön Castillo (@sr_meh) / Guitar - Ángel Bravo (@angeru.atama) / Baix - El Elvath (@dhielwitch) / Bateria - Alan Llano (@drmusicchaos)

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat