DECAPITATED + INCANTATION + NERVOSA + KASSOGTHA | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes 18h



DECAPITATED + INCANTATION + NERVOSA + KASSOGTHA
Preu: Ant: 25€ (+desp.) - Taq: 30€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 18h - Els horaris son apròximats i subjectes a modificació. Consultar www.madenesslive.es abans de venir al concert.

DECAPITATED


Decapitated és una banda polonesa de groove i brutal death metall altament tècnic formada en Krosno, Polònia en 1996 inicialment sota el nom de Decapitated Saints, nom el qual seria escurçat temps després al present. Actualment, està integrada pel guitarrista, bateria d'estudi, fundador i compositor Wacław «Vogg» Kiełtyka, el vocalista Rafał Piotrowski, el baixista Paweł Pasek i el bateria en directe James Stewart. Ha estat reconeguda com una de les bandes més respectables del gènere i un dels millors exponents del death metall tècnic. El grup va aconseguir una fidel base de fans en la comunitat underground i es va convertir en un dels més innovadors del death metall modern.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat