LIA KALI | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 21:00h - Concert: 21:30h



LIA KALI
Preu: Ant: 18€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 21:00h - Concert: 21:30h

LIA KALI


Lia Kali va descobrir la música a casa i amb 16 anys es va recórrer totes les jams de la Ciutat Comptal muntant la seva bicicleta. És a les jams on coneix moltíssims músics i artistes de l’escena barcelonina i on aprèn a dialogar amb el reggae, el jazz, el soul i el rap. Des d’aleshores, mai ha deixat de cantar. Va fer el salt de les jams a altres escenaris amb diversos projectes, com el tribut a Amy Winehouse i és així com es consigna el seu idil•li amb l’escenari: la tarima és el seu espai natural. Amb la pandèmia i ja farta de cantar les cançons d’altres, l’artista comença a escriure les seves pròpies cançons i descobreix la sanació que implica el procés: és així com comença a composar la banda sonora de les caigudes i ensopegades del seu dia a dia.
El 20022 publica un grapat de singles que es viralitzen a xarxes però no és fins la primavera del 2023 que publica el seu esperadíssim debut ‘Contra Todo Pronósticos’, àlbum que en pocs mesos acumula ja milions d’streams i views a plataformes i a Tik Tok. Acompanyada del seu solvent trio instrumental en directe Lia Kali ha presentat en viu les cançons del seu debut en una gira de més de 50 dates amb actuacions destacades a grans festivals estatals com Viña Rock, Mar de Músicas o Cruilla, sold-outs a sales de les principals capitals espanyoles i incrusions internacionals que inclouen Colombia, Mexico, Central Park i LAMC de NYC-EUA, França, Alemanya o Portugal. Lia Kali és una de les veus més sol•licitades del panorama urban del moment i amb el seu primer disc i gira de presentació ja ens ha deixat clar que qualsevol etiqueta li queda curta.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat