AMPARANOIA Y ARTISTAS DEL GREMIO | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 20:15h - Concert: 21:00h



AMPARANOIA Y ARTISTAS DEL GREMIO
Preu: Ant: 20€ - Taq: 25€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:15h - Concert: 21:00h

AMPARANOIA Y ARTISTAS DEL GREMIO


Amparanoia i Artistes del Gremi presenten el seu nou i primer àlbum conjunt "Fan Fan Fanfàrria” una composició de metalls, percussió i bases electròniques d'aires balcànics i festius amb mestissatge, hip hop, cúmbia...

Amparanoia és la pionera del mestissatge de finals dels 90 al nostre país i una referent a nivell internacional amb una llarga carrera plagada d'àlbums (vuit), gires i reconeixement.
Artistes del Gremi són una xaranga o brass band de Saragossa amb un estil genuí basat en la interacció amb el públic. La banda aragonesa compta amb quatre àlbums i ha participat en diverses bandes sonores i col·laboracions internacionals.
En 2022 es van trobar per primera vegada en l'estudi i van gravar el tema i videoclip de “Mi Genética, Charanga Versión”, la segona, va ser en un concert mític a Granada en la fi de gira de Amparanoia amb motiu del 25 aniversari de la banda. La química amb Artistes del Gremi va ser tan forta que van començar a planejar gravar junts, i així van fer.
D'aquesta tercera trobada van florir les gravacions de temes inèdits i també de versions del repertori clàssic de l'artista andalusa: Una bomba balkan-mex-swing-electro-xaranga-mestissa!!!
A conseqüència d'aquesta barreja, força i versatilitat, s'han editat 3 singles i videoclips, “Algo esta pasando”, “La Balanza” i “Fanfarria”.
En 2024 surt a la llum l'àlbum complet “Fan Fan Fanfarria” en format vinil blau edició limitada i en plataformes digitals. Les dues bandes giren juntes amb un directe irresistible, en un tour que els portarà en 2024 i 2025 per escenaris del nostre pais i alguna sorpresa internacional.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat