“DIVERSESSIONS” Vol.13 amb FYRA | l’Hospitalet

MARÇ 2024 C.C. Santa Eulàlia L'HOSPITALET Portes 17h



Espai musical integrador.


DIVERSESSIONS VOL.13 , 2 de març amb FYRA
Horari: 17:00h a 20:000h
Preu: Taq: 5,00 € (1 consumició inclosa)
Lloc: CC SANTA EULÀLIA / Carrer Santa Eulàlia, 60 – L’Hospitalet

::: FYRA :::

Fyra és el nom artístic d'Iñigo Vidaurre, un jove músic de Pamplona, actualment establert a Barcelona, cabdell del nou so indie electrònic estatal amb artistes de capçalera com Rusowsky o Ralphie Choo.
En 2020 es va estrenar amb ‘40tena days’, un primer single producte de la pandèmia, al qual va seguir el seu primer àlbum ‘Homemade Hits’, que acabaria publicant a principis de 2023 i d'influències d'artistes com John Mayer o Mac Demarco, i d'una sonoritat més pròxima al pop folk i a la música tradicional.
Fyra canvia el seu rumb estilístic i publica ‘A ningú com jo’ al costat de Jovedry; un hit electrònic, alhora pop i alternatiu que es cola en les llistes oficials de Spotify.
Li va seguir el seu últim senzill ‘Altre Planeta’, al costat de Niko Uriz, una cançó més melòdica, acompte d'un pròxim EP previst per a primavera de 2024 on noms com Sen Senra o CA7RIEL són presents entre les noves referències musicals de Fyra


Els DIVERSESSIONS (antic Discconcert)

Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.

PROGRAMACIÓ VINENT 2024:
Horari: 17:00h a 20:00h
Preu: Taq: 5,00 € (1 consumició inclosa)
Lloc: CC SANTA EULÀLIA - Carrer Santa Eulàlia, 60 - L'Hospitalet

DATES
13 Abril, dissabte - 17h.
11 Maig, dissabte - 17h.
15 Juny, dissabte - 17h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat