THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND + THE BIG EASY’S CREW | La Mirona

Gironès  La Mirona   BLACK MUSIC FESTIVAL   21.30h

THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND + THE BIG EASY’S CREW
Preu: Anticipada: 20 € | Taquilla: 26 €
Lloc: Sala la Mirona
Obertura de portes: 21.00h
Horari concert: 21.30h

THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND


Comencen a tocar la primavera del 2008 quan el saxofonista bisbalenc Genís Bou decideix deixar el seu grup d’aleshores, Delighters, per iniciar un nou projecte musical basat en la fusió de la música jamaicana i el jazz, soul o funk.
El debut del nou grup fou el juliol de 2008, coincidint l’aparició del primer disc de la banda Just delightin’… (Silver Bullets / Brixton Records). Disc que, de fet, havia estat gravat amb els músics de Delighters, d’aquí l’homenatge en el títol del disc. Un cop al mercat, l’àlbum té una bona acollida als mitjans especialitzats i permet al grup començar a actuar amb certa regularitat..



THE BIG EASY’S CREW


Dir que Nova Orleans és el bressol de gran part de la música que escoltem avui, no és exagerat. La Ciutat Creixent és l’olla en el qual s’han cuinat i barrejat cultures, ritmes i històries que han donat com a fruit pilars musicals com ara el blues, el jazz, el r&b o el funk.
The Big Easy’s Crew és un col·lectiu d’experimentats músics de Barcelona, als quals els uneix la passió per la música d’arrel i que recreen, en un concert ple de dinamisme i energia, un viatge per la gran varietat d’estils que tenen el seu origen a Nova Orleans; des del jazz primigeni de Louis Armstrong, passant pel funk clàssic de The Meters als sons més contemporanis de bandes com Galactic. Posa’t les teves millors gal·les i les teves sabates de ball i passeja’t per l’univers sonor de NOLA de la mà de The Big Easy’s Crew.




SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat