LA BIEN QUERIDA + MARIANA TAMBÉ | Let's Festival

Let's Festival Sala Salamandra 19:30h OBERTURA DE PORTES | 20:15h INICI DE CONCERT

LA BIEN QUERIDA + MARIANA TAMBÉ
Preu: 25€
Lloc: Sala Salamandra, LHospitalet
Hora: 19:30h Obertura de portes. 20:15h Inici del concert

LA BIEN QUERIDA

Després d'haver signat aquella trilogia que va ser “Premeditación, Nocturnidad y Alevosía” i del seu últim treball, “Fuego”, no hauria d'estranyar-nos que el sisè àlbum en la carrera de La Bien Querida (Ana Fernández-Villaverde) es digui “Brujería”. Però el joc de miralls és radical perquè “Brujeria” és probablement el disc en el qual més oberta i clarament parla de sentiments, on les cançons toquen el misteri tangencialment per a entrar profundament en la lírica i l'èpica.
Un àlbum sobre l'amor, descarnat i a flor de pell, sense metàfores. Un disc on abunden els temps mitjans i lents, cançons que es converteixen en clàssics instantanis. Un àlbum elaborat, conceptual però accessible, perquè tots ens hem sentit com fetillats per alguna cosa o algú. L'Ana fa un gran salt en la composició, lletres i progressions harmòniques. “Brujería” deixa clar que estem davant el seu millor treball, una col·lecció de cançons impactants, demolidores, clàssiques i modernes alhora, que la posicionen al costat dels més grans compositors de tots els temps del nostre país.



MARIANA TAMBÉ
La cantautora Mariana També, als seus 24 anys i amb cinc senzills en el mercat, ens convida a conèixer la seva intimitat a través de les seves composicions. Lletres profundes amb sons experimentals, una fresca combinació que ens obre les portes a un nou panorama innovador en el qual la lírica neix arran d'alguns amors agitats. Amb la seva veu, la seva aura, les seves inquietuds, crea aquestes cançons indie-pop, on es barregen els sons acústics amb textures més electròniques, inspirades en artistes com Julieta Venegas, Gustavo Cerati, Kali Uchis o Little Jesus. Després de graduar-se en sociologia, s'obre pas a la música amb una perspectiva de la vida més crua i amb històries transformades en cançons.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat