Per Nadal, escudella musical! | SALT

Salt Passeig Ciutat de Girona 11.30h Nadal

ARRIBA LA PRIMERA EDICIÓ DEL CONCERT FAMILIAR I DE CARRER: PER NADAL, ESCUDELLA MUSICAL!

Lloc: Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11:30 h
ENTRADA: gratuïta sense inscripció prèvia.

El pròxim 23 de desembre de 2023 l’Ajuntament de Salt conjuntament amb La Fundació Casa de la Música i ETECAM oferiran un concert de Nadal al Passeig Ciutat de Girona de Salt.
El concert neix amb la voluntat d’aprofitar les dates nadalenques per omplir el carrer de música i fer un concert familiar i de carrer amb Rock per xics i Les Menines.
La jornada tindrà lloc el dijous 23 de desembre de 2023, a partir de les 11.30 h, al passeig Ciutat de Girona de Salt.
El tret de sortida serà a les 11.30 h del matí amb el concert familiar de Rock per xics. Seguidament, a les 13.00h concert amb Les Menines.

ROCK PER XICS

https://www.youtube.com/watch?v=4Wf0qcecEiU
Rock per Xics és un grup de rock per tota la família que ofereixen un espectacle musical on fusionen el Rock amb la cançó popular catalana per transmetre la cultura i els valors del Rock a les noves generacions, creant moments especials connectant nens i pares fent disfrutar tota la familia.

LES MENINES
Les Menines és un projecte musical format per dues veus i una guitarra, que adapta cançons de música negra d’artistes com Stevie Wonder, Alicia Keys, Amy Winehouse o Aretha Franklin, i d’altres de casa com Pau Vallvé i Morgan. El seu directe és un còctel d’emocions, força i sensibilitat que ens trasllada a diferents episodis de la música dels anys 70 fins a l’actualitat. Aquest duo és un projecte de versions de Nina Pagès i Maria Oliver, dues músics de comarques gironines que formen part d’altres formacions musicals i que, ara, decideixen unir-se per interpretar i donar la volta a totes aquelles cançons que senten més seves.



SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat