Concert de Nadal amb la Black Music Big Band | Local Social de Medinya

Medinyà Local Social 18.00h La Marató

El concert de nadal amb la Black Music Big Band

Lloc: Local Social de Medinyà
Obertura portes: 17:30 h
ENTRADA: Lliure
* Hi haurà una urna per dipositar les donacions per La Marató.

La Black Music Big Band es vol sumar als actes de la Marató de Tv3 i per tancar aquest 2023 oferirà un concert de Nadal el diumenge 17 de desembre al local social de Medinyà. Un concert amb entrada lliure i obert a tothom (fins a completar l'aforament), amb un repertori que combinarà les quatre formacions del projecte Black Music Big Band: La Black Music Big Band, els Juniors, el Choir i Música a l'Est.
Amb aquesta segona edició del CONCERT DE NADAL de la BMBB es vol continuar amb la tradició nadalenca i concloure així cada any amb música en directe. Aquest any a més La Black Music Big Band publica el seu primer EP Nadalenc amb un recull de les Nadales dels darrers anys i un nou tema inèdit: Merry Christmas baby, que presentarà en primícia a Medinyà el proper diumenge 17 de desembre.

El projecte BMBB-JUNIOR-CHOIR-MÚSICA A L'EST tanca el 2023 amb més de 100 alumnes i havent realitzat 624 hores lectives dedicades a la formació musical. A més s'han efectuat 17 concerts entre els quals destaquen els de Palamós, Salt i Fires de Girona per part dels grans, els del Festivalot i MMVV per part dels Juniors i el del festival Acappella per part del Choir.

Serà la primera edició dedicada a les malalties que més incideixen en la població, amb una especial afectació entre les dones. La campanya de sensibilització i divulgació promourà la prevenció especialment entre el jovent, com a eina imprescindible per a la reducció de molts problemes de salut en aquest àmbit.

Us animem a gaudir de la música i a col·laborar en aquesta causa que ens afecta a tots/es. Que tingueu molt bones festes i que no pari la música!



SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat