GUSTAVO CORDERA | La Mirona

Girona La Mirona 21.30h


La Mirona de Salt

Obertura portes: 21.00 h
ANTICIPADA: 20€
TAQUILLA: 25€

GUSTAVO CORDERA
LIBRES és el nom del seu tour amb el qual recorrerà Argentina, Mèxic, Espanya, Colòmbia, Equador, Perú, Xile, Paraguai, Uruguai, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, etc.
LIBRES també és el nom del seu nou àlbum, el qual és presentat en tres parts: CUERPO, MENTE I ESPÍRITU.

Ser lliures. Un desig, una possibilitat, una utopia, un dret, una missió. Una cerca incessant que ens pertany? “Allà estaré amb la força d’un animal lliure, sense cultura, ni ideologia, ni religió, mogut per l’energia vital de l’entusiasta cor.”
L’oracle del guerrer de Lucas Estrella
“A cada àlbum, a cada cançó o a cada trobada que alguns anomenen recital, altres concert, i jo encara no sé com anomenar, el meu propòsit és il·luminar, que cadascú de vosaltres s’experimenti, es descobreixi, es senti, i que aquest intercanvi sigui una aportació al descobriment de cada singularitat, originalitat, autenticitat. Per als éssers valents això pot fins i tot resultar entretingut, però no és l’entreteniment el que m’enlluerna sinó el ‘adonar-se’n, cada un pot activar el seu propi ‘adonar-se’n’ i això és el que ens diferencia i ens fa únics, i així podrem saber finalment del que som capaços”



SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat