TRIBUTS SODA STEREO & ENANITOS VERDES | La Mirona

Girona La Mirona 21.00h


La Mirona de Salt

Obertura portes: 20.30 h
ANTICIPADA: 20€
TAQUILLA: 25€

TRIBUTS SODA STEREO & ENANITOS VERDES
Homenatge a Gustavo Cerati i Soda Stereo per Caio Arancio:
Claudio “Caio” Arancio, guitarrista i intèrpret de l’obra de Gustavo Cerati i Soda Stereo recorre països com Equador, Mèxic, Colòmbia, a part de la seva Argentina natal, vocalista de la banda llatinoamericana Soda Eterno. La seva semblança física i vocal a la de Gustavo Cerati el porten a ser un dels tributs més emblemàtics.
Un format de power trio que sumat a la veu de CAIO Arancio ens transporta als grans èxits de Soda Stereo, un xou únic a Europa, que va sumant adeptes a tota la comunitat Llatinoamericana Europea, Un projecte que no para de recórrer la geografia del vell continent.

Homenatge a Enanitos Verdes, El Russo y los Planetarios:
Los Enanitos Verdes, una de les bandes més reeixides i influents a tota Amèrica.
Oferiran un recorregut pels majors èxits de la banda nascuda a Mendoza, Argentina. Com, Lamento boliviano, La muralla, Luz de día, Mi primer día sin ti, Amigos, i molts èxits més.

Hi haurà lloc per a un sentit homenatge al seu líder, Marciano Cantero, mort l’any 2022. Sens dubte un xou que no deixarà indiferent a ningú.



SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat