DISTRIBUCIÓ, MÀRQUETING I MONETITZACIÓ DE CONTINGUTS EN PLATAFORMES DIGITALS

Dijous 11 d'abril 2019


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Eulàlia Ràfols i Marina Sans (The Orchard) 
Lloc: Centre de Creació Musical

The Orchard, companyia americana fundada l’any 1997, propietat de Sony Music Entertainment i amb seu a Nova York, està especialitzada en distribució, màrqueting i vendes de mitjans de discogràfiques independents a tot el món. Alguns dels artistes amb qui treballen són Pitbull, John Mayer, IC3PEAK, Mýa... Són també els propietaris de BalconyTV, on artistes com The Script, Ed Sheeran, Jessie J, Mumford & Sons o Vance Joy toquen en balcons de diverses ciutats, com Dublín, Londres, Hamburg, Lisboa, Porto, Tòquio...

Eulàlia Ràfols i Marina Sans tenen més de deu anys d’experiència en el mercat digital, la distribució, el màrqueting i la monetització de continguts en plataformes digitals. Ambdues han desenvolupat la seva carrera professional com a membres de l’equip local de The Orchard, el principal distribuïdor independent del sector.

En aquesta sessió coneixerem els diferents models de distribució digital que existeixen actualment, identificarem quins serveis s’associen a cadascun i coneixerem quines plataformes entreguen contingut. També farem un repàs de les estratègies bàsiques de màrqueting, posicionament i monetització de contingut en les principals plataformes digitals: Spotify, Apple, YouTube i xarxes socials.