MASTERCLASS MAT WEASEL BUSTERS

Dijous 31 de gener de 2019


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Mat Weasel
(Mat Weasel Busters)
Lloc: Centre de Creació Musical

Membre actiu de la banda Fant4stik amb Guigoo, Billx i Floxytek, Mat Weasel ha estat durant anys un dels líders de l’escena hardtek amb una habilitat única per barrejar sense problemes entre pistes poderoses i bootlegs del pop punk dels anys noranta. Demostra ser un vincle essencial i significatiu entre les diferents escenes de hard beats: hardtek, frenchcore, UK hardcore i happy hardcore. 

Els primers llançaments de Mat a finals dels anys noranta van ser com un electroxoc en l’escena hardtekno d’aquella època, amb les seves influències happy hardcore i màquina, contrastades tant amb els sons hipnòtics i espirituals d’altres productors. Va ser el primer a llançar hardtek a 200bpm, el primer a utilitzar pistes basades en “kick-bass” (un baix disparat entre dos llançaments) i talls delicats cada quatre bars. El seu primer llançament de vinil el va situar directament a dalt de l’escena, juntament amb altres artistes de la seva generació: Guigoo, Kefran, Vinka, Gotek, MSD... 

Mat Weasel ha trepitjat una gran varietat d’escenaris, des dels festivals més importants com Monegros, Dreambeach, Masters of Hardcore, Ground Zero..., fins als millors clubs, com Pacha, Magazzini Generali, Le Bikini..., amb xous per tot el món; des de la Xina, el Japó i Veneçuela, fins a Rússia i gairebé tots els països europeus!