SESSIONS LP #2 “IV DE LED ZEPPELIN” A CÀRREC D’ARNAU TORDERA (OBESES)

Dijous 22 de novembre 2018


Data: Dijous 22 de Novembre 2018
Hora: 19:00
Durada: 2 hores
A càrrec de: Arnau Tordera (OBESES)
Lloc: Centre de Creació Musical
Preu: GRATUÏT
El Centre de Creació Musical acollirà un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular que hem escoltat centenars de vegades i dels quals analitzarem tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context en què van aparèixer.

La banda anglesa Led Zeppelin publicava el 1971 el seu quart àlbum, desproveït de títol i amb una coberta enigmàtica. Va ser un èxit unànime de crítica i vendes. Les vuit cançons que conté el disc mostren la virtuositat del grup com a intèrprets però sobretot com a compositors, i els serví també per establir-se com la banda que definia el so i les maneres del hard rock dels setanta.

Arnau Tordera és un compositor, guitarrista, cantant i actor català. És conegut per ser el guitarrista, vocalista i líder del grup Obeses. Llicenciat en filosofia per la UAB, s’ha format musicalment estudiant composició a l’ESMUC, música moderna al Taller de Músics de Barcelona i guitarra clàssica al Conservatori de Vic.