INTRODUCCIÓ AL DISSENY DE LLUMS PER A MÚSICA EN VIU

Dimecres 05 +Dijous 06 +Dissabte 8/15/22 de setembre 2018


PLACES EXHAURIDES
Data: Dimecres 5 i dijous 6 de setembre 2018 taller. Dissabtes 8, 15 i 22 de setembre 2018 pràctiques
Hora: 10:00h
Durada: 16h
Preu: 20€
A càrrec de: Jonas Serri
Lloc: Centre de Creació Musical
Arrenquem el nou curs amb ganes de seguir ajudant als encarregats de fer que els nostres directes siguin tan atractius pel públic com fins ara.

En aquesta ocasió oferim un taller de dos dies per a personal professional de l’espectacle que tinguin interès en conèixer el software d’AVOLITES TITAN i dissenyar les llums d’un concert de qualsevol estil. El taller inclou la realització de pràctiques durant un concert a l’STROIKA.

El curs està dividit en dues parts. Durant la primera part del taller aprendrem a conèixer els aparells i focus que més s’utilitzen en el directe (coneixerem les seves funcions i els diferents atributs que tenen) i també veurem les diferents maneres de plantejar un concert des de la il·luminació professional. La segona part del taller estudiarem com treballar amb aquests aparells amb el sistema TITAN des de “patxejar” fins a gravar paletes d’atributs, “playbacks”...

Aquest taller està adreçat a tècniques i tècnics, músics o escenògrafs que vulguin aprofundir en el món de la música en directe, tant pels que vénen del món del teatre, muntatges... com pels que treballen amb altres softwares i volen iniciar-se al sistema AVOLITES.