MASTERCLASS DE CANT AMB MAGALÍ SARE

Dijous 21 d'octubre
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
LLOC: Centre de Creació Musical

Si vols aprendre les eines bàsiques del cant i saber com utilitzar la teva veu, Magalí Sare impartirà una masterclass de cant, on ens descobreix les tècniques primordials.

Aprendrem a conèixer una mica més la nostra veu i el nostre cos fent un bon escalfament, experimentant amb diferents timbres de veu i improvisant, i gaudirem escoltant les harmonies que es creen cantant a veus.

La ponent serà Magalí Sare, cantant, instrumentista i compositora. En solitari, ha publicat el seu àlbum "Cançons d'amor i dimonis" (2018); a més de tenir dos treballs més a duet: "A boy & a girl" amb el guitarrista Sebastià Gris i "Fang i núvols" amb el contrabaixista Manel Fortià. També ha publicat dos discos com a soprano del Quartet Mèlt: "Maletes" (2016) i "Xarrampim!" (2017); i un amb la Clara Peya: "ESTÓMAC" (2018). Tot ells realitzant-ne gires d'àmbit català, espanyol i europeu. L'any 2020, a més a més de publicar els seus dos primers singles "Cronos", durant el confinament i "Beure de tu"; va posar veu a al famós anunci d'estiu d'Estrella Damm