TROBA EL TEU SO AMB LA PEDALERA

Dijous 26 de novembre


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Borja Olalla (cantant i guitarrista de The Skyland i Àuria Franch)
Lloc: CCMM + ONLINEVols descobrir com aconseguir un so de guitarra amb personalitat, gràcies a la teva pedalera i treure-li totes les seves funcionalitats?

En aquesta masterclass, impartida per Borja Olalla, descobrirem com construir una pedalera que s'adapti a les nostres necessitats. Els punts que repassarem són els següents:

Pedals de overdrive, distorsió i fuzz: descobrirem tot el que ens ofereix el mercat en aquestes categories i com emparellar correctament els diferents pedals.

Pedals "amplike": veurem que avui en dia hi ha pedals que emulen la sonoritat d'amplificadors clàssics per aconseguir el so que tenim al cap sense que ens repercuteix a la cartera.

Pedals de modulació: per a què serveixen i com posar els efectes de modulació al nostre servei.

Pedals de dinàmica: com utilitzar els pedals de dinàmica com el booster i el compressor, per tal d'acabar d'exprimir un bon so sense repercutir negativament en el nostre so.

Pedals boutique: anàlisis de la proposta més trencadora i la construcció de proximitat de pedals avui en dia, trencant amb la industrialització del sector.

Pedals i guitarristes: veurem com alguns guitarristes han tret el seu segell personal de determinats pedals i pedaleres.

La pedalera i alimentació: explicarem les opcions més de proximitat a la hora de comprar la nostra pedalera.