INICIACIÓ A L'HARMÒNICA a càrrec de Quim Roca

Dijous 16 de gener 2020


Hora: 19.00 h
Durada: 2 h
Preu: GRATUÏT
A càrrec de: Quim Roca, músic autodidacta, participa en diferents projectes musicals i organitza tallers d’harmònica, de cants harmònics i de respiració conscient. Col·labora de manera regular a l’Encontre de Cants Harmònics de l’Espai Terapèutic i Creatiu Diafanum i a l’Espai Annamasté de Manresa.
Lloc: Centre de Creació Musical


Hi haurà harmòniques a disposició dels participants.
I si teniu harmòniques a casa les podeu portar i les analitzem.


L’harmònica és un dels instruments més intuïtius, més venut i més econòmic que existeix. I a més el pots portar a tot arreu! En aquest taller aprendrem les nocions bàsiques per iniciar-nos en aquest instrument amb l’ajuda de Quim Roca, músic autodidacta amb més de 20 anys d’experiència.

És un curs dirigit principalment a persones que mai han tocat l’harmònica o que s’hi estan iniciant. No cal tenir coneixements musicals. Farem un repàs ràpid de la història de l’harmònica. Aprendrem com agafar bé l’instrument i com fer efectes amb les mans. Treballarem el ritme i la melodia, com fer acords i com fer sonar notes soles. Ens emportarem a casa els coneixements i el material necessari per començar a gaudir de l’harmònica.